Promotie de vara – scaune de masaj

Beneficiile terapiilor de masaj și ale scaunelor de masaj

Un bun masaj practic poate juca un rol decisiv în ameliorarea durerilor de spate. În mod similar, un scaun de masaj bun este conceput pentru a oferi un anumit grad de ameliorare a durerii și relaxare fără a fi nevoie de interacțiunea om-la-persoană. Obținerea unui masaj în intimitatea casei împreună cu confortul și eficiența în timp sunt principalele motive pentru care unii oameni folosesc un scaun de masaj electric ca un potențial mijloc de ameliorare a durerii din spate.

Studiile noastre arată că există trei motive principale pentru care masajul este benefic:
Masajul muscular îmbunătățește fluxul venos și limfatic, sporind fluxul sanguin. Creșterea fluxului sanguin facilitează circulația și absorbția nutrienților din mușchi și țesuturi. Cresterea circulatiei limfatice elimina toxinele din aceste zone. Împreună, revitalizează zona masajului. Terapia prin masaj reduce tensiunea și îmbunătățește flexibilitatea – masajul ajută la slăbirea muschilor stransi și tensionați. Zonele problematice care se intind si se saruta permit muschilor sa se relaxeze.
Masajul de terapie creste nivelul endorfinei – poate cel mai benefic aspect al masajului. Endorfinele sunt substanțele chimice care trec prin corp – creșterea nivelului lor produce rezultate pozitive. Printre alte beneficii, creșterea nivelului de endorfină este asociată cu recuperarea mai rapidă, reducerea durerii și reducerea anxietății.
Aceste beneficii de masaj lucrează fizic și psihologic pentru a reduce simptomele comune ale durerilor de spate. Prin studiul corpului uman și prin analiza feedback-ului, au fost dezvoltate multe modele de scaune de masaj pentru a obține astfel de beneficii.
Iată câteva reguli generale pe care trebuie să le urmați atunci când căutați un scaun de masaj:

Cele mai multe scaune pot în mod automat sa preia formă (înălțime și lungime) corpului, dar altele terbuie ajustate manual sau prin telecomandă. Aceasta este o necesitate deoarece garantează masajul punctelor drepte din corp. În caz de calibrare incorectă, scaunul nu va oferi un rezultat satisfăcător și poate provoca chiar și efecte nedorite.
Cel de-al doilea lucru cel mai important este că puterea de masaj este adaptată la toleranța dvs. la presiune. Masajul ar trebui să fie moderat, dar niciodată dureros. Începeți întotdeauna cu cel mai slab mod. Dacă nu aveți efecte secundare, puteți încerca un masaj mai puternic.

Tehnici de masaj

În prezent, cele mai eficiente tehnici de masaj pentru scaunele de masaj sunt cele de Shiatsu și masajul suedez. Cu Shiatsu există o tendință de a utiliza strângerea, deplasarea, atingerea și mișcarea rotativă. Accentul masajului Shiatsu este acela de a elibera tensiuni în anumite părți ale corpului. Masajul suedez este caracterizat de curse lungi alunecoase și mișcări precum frământarea. Acest tip de masaj vizează promovarea unei circulații sanguine adecvate și puternice.

Shiatsu masaj

Se presează punctele principale ale corpului, viteza și lățimea pot fi ajustate. Această metodă eliberează eficient tensiunea musculară și rigiditatea, reducând presiunea asupra vertebrelor. Diferitele tipuri de masaj (punct definit, local, spate întreg) pot ușura tensiunea și durerile de spate.

Frământare

Poate apasă profund mușchii și stimulează câteva puncte de bază. Poate scuti tulpina si rigiditatea muschilor. În plus, viteza reglabilă vă va oferi un masaj perfect.

Sincronizați frământarea și atingerea

Presiunea adâncă asupra mușchilor stimulează câteva puncte de bază. Poate scuti tensiunea si rigiditatea muschilor, eliminand oboseala. În plus, vitezele de masaj ajustabile favorizează circulația sângelui, ameliorează tensiunea în mușchi și îmbunătățesc forma musculară.

Masaj prin atingere

Recuperarea rapidă de la oboseală; eliminarea tensiunii în mușchi și îmbunătățirea formei musculare; acest tip de masaj este util pentru circulația sângelui.